.

finns ju tyvär människor till allt nu för tiden.

don't go breaking my heart


metro igår, helt ok! hade hyffsat skoj iallafall. vaknade vid 2 idag, och de va nog det bästa på hela helgen. hehe. har spelat tv spel och suttit framför tvn hela dagen idag. gillar sånna dagar.

sorry for party rocking


metro igår va kul. eller ne. fast de var kul innan jag kom till metro. jag har typ världens finaste vänner förresten. taggar till ikväll igen och hoppas denna kväll blir 100000 gånger bättre! KAPTEN RÖD weho. puss.

jag lät det gå , sväva på moln


lite bildbrist..
är lite mörkare nu i håret och är rätt så nöjd. tack julia för att du hjälpte mig med dina underbara kunskaper. heee. ska plugga på lite tyska innan jag tar lov , annars är allt fin fint

what makes you beautiful


hittade lite mobilbilder från denna och förra veckan. hihi

är rätt utmattad och vill bara att de ska vara helg nu.. tappade bort mina små älskade hörlurar idag som jag går runt med typ hela tiden, rip <3 har inte hänt så mycket mer idag förutom att man fick reda på resultatet från matteprovet. no coments där, rätt nöjd att jag fick godkänt iallafall. imorgon följer jullan med mig hem och vi ska färga håret och bara chilla lite. låter rätt fint ändån. ska snart lägga mig med tanken att veckan vänder nu. vill också ha höstlov och börja träna på is i målilla. godnatt.

det är samma gamla visa, hoppas du lärt dig dansen


2 av 3 prov denna vecka är nu gjorda och en stor lättnad finns nu inom mig. imorgon ska jag köpa biljett till helgens aktivitet och så ska jag även på konfirmations träff och sedan träna med bandylaget. känns rätt okej, faktiskt! går oftast runt och lyssnar på musik hela dagarna och skolan tar nästan kål på mig men gillar ändå att chilla runt i korridorerna med mina tjejer. nu - pitabrödkäk och tv!

it will rain


hej måndag. ska ut nu med mathilda och karin och gå en sväng. känner mig en aning duktig. senare består kvällen bara av att plugga fysik. kul kväll kul blogg jappjapp.

han har gått vidare medans jag är kvar


älskar söndagar. har kollat film mest och lagat mat till mig och eric. inte lika festligt med 3 prov denna vecka. jublar

thank god i found the good in goodbye








åkte hem till ebba igår, det blev film mys och sådant. blev ju inte så mycket sömn dock, men ni är verkligen bäst! vi gick upp tidigt imorse för att åka till växjö för lite shopping. orkar inte lägga upp bild men jag inskaffade mig ett par lacktights, en tshirt, en lila skjorta, nagellack, öronhängen, en ring och annat smått och gott. rätt nöjd tjej! tack för gårdagen/idag tjejer, älskar er. nu ska jag bara sitta framför tvn och glo som aldrig förr.. godnatt med er!

never mind i'll find someone like you


bild i repris...
eftersom man ska skriva om sitt liv på en blogg så räcker det ju nästan att jag skriver två ord. min musik. klicka på länken så har ni min spellista som jag lyssnar på 24/7. mycket blandad musik, enjoy people!

the man who can't be moved


suckar på dagens matteprov och vill bara ha helg och fredag. VILL BORT.

hon vill vara blind


hihi sööt!

ända sen jag kom hem från träningen ikväll har jag suttit med engelska och matte och försökt fått i mig lite kunskaper till morgondagens prov. lyckas dessvärre inte så bra när datan distrarherar mig.. så godnatt.

call my name


hej tisdag, du är lika jobbig varje vecka! men som tur är så vänder veckan imon. fått besked om att två av dom hemska proven som skulle varit denna vecka är flyttade till nästa vecka. tack gud! har dock ett matteprov som ska göras.. menmen. va ute och promenerade med mathilda och karin igår. löve u. längtar nått otroligt till helgen då jag och coola gänget ( ebbaebbamajajulia... hihi) ska åka till växjö för lite shopping. PUSSS NI ÄR BÄST. ikväll är det tvmys med familjen som gäller och sen ska jag besöka min nya bästis john blund.

länge leve sommaren, den som kom och gick igen

va beredd på en bildbomb nu hörni..

i sommar har jag :

varit i vetlanda med denna skönhet..

kollat på fotboll..

spelat massa fotboll i dessa skor..

varit i annies stuga med några personer..



busat runt på alv med dessa två..

varit hemma hos saga med nåra flicker..


hängt i hultan med fejna tjejer..


chillat lite på öland med jullan..


blivit total förälskad i håkan på guldfågeln arena med ebba..



träffat min saknade vän nicki..

badat mycket, både på natten och dagen..





gjorde mig hemmastad i halmstad och stekte på tylösand beach..

träffat min favorit brorsa, hihi..

umgåtts med mina två små stjärnor..

varit på ekjsöstadsfest med kakan och mattis.

detta var det jag hittade på minneskortet, har även varit på fotbollsläger, kollat på veronica maggio live, träffat lovisa, varit på gp och sånt. mycket bra sommar som kan beskrivas som en bergodal bana, då jag mest varit på toppen men ändå varit i botten ibland. tack alla underbara människor som gjort sommaren 2011 fett grym!


visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min



vaknade imorse av att hela rummet va ljust, så trodde det va sommarlov för en sekund. *besvikelsen*

hade första isträningen igår för denna säsong, lyyyycklig tjej! sen kom bea och vi drog ut till speedwaybanan sen kollade vi film här hemma med eric. ganska fin helg som avslutas med film nu. slutar dock vid 1 imorgon, rätt okej?

alla dansar och jag tänker, är du också själv?



känslan när fredagen kommer och räddar en från allt plugg som man utsätts för har jag inte fått ännu. kändes nästan som att jag tog med halva skåpet när jag lämnade skolan idag, haha. ska göra matteuppgifter nu i en halvtimma och det kommer jag få göra varenda dag ända tills torsdag. jublar ju nästan av glädje.. ha en trevlig helg och fredag med er, för det ska jag ha, kanske. puss

sometimes i get a good feeling






åkte hem vid 1 idag och förberedde middag och efterrätt till mina små pinglor som kom till mig senare. makaroner och falukorv + kladdkaka blev det. senare drog vi vidare till kyrkan och lyssnade på en pilgrimspräst med konfirmationen. inte varje dag man gör det. det är fredag imorgon och jag är överlycklig. blir att spendera kvällen i mörlunda med fotbollslaget, mycket fint enligt mig.

how to hate


 
gårdagens ordspråk av henric pettersson : "rätt ska vara rätt, annars är det ju fel.." HAHAHAHA, kul.

sätter punkt på denna onsdag genom att säga att jag lever livet och livet lever med mig. godnatt

what am i supposed to do when the best part of me was always you





har inte varit i slagsmål ellr sminkat utanför eller nått sånt men för tillfället är mitt ena öga som en regnbåge. ramlade och slog i en bänk, that's it. he-he.

har skaffat twitter nu med, så måste lära mig hur det funkar nu också. verkar ju hiimla invecklat.. just nu är det my life as liz som gäller och så måste 20 sidor med engelska bli gjort, och tyvär gör dom inte sig själva. peace

how can i move on when i'm still in love with you?


att man kan bli så besviken på sig själv ibland när man sveper sina tankar och drömmar omkring sig som ett skydd, och man tror verkligen att saker kan bli bra ibland. men sen när det inte blir som man tänkt blir man så himla besviken och vem har man att skylla på om inte sig själv.
att drömmar krossas är ju ens eget fel när man själv bygger upp dom.

mycket kvällstankar och hade lite smått mysigt med karin och mathilda förut med kladdkaka och promenix. blir dusch nu sen godnatt

jag tycker det är sorgligt och besvärligt för livet ska va härligt


ha-ha på andra bilden..
åååååh verkligen hatar måndagar mer än allt. det som är positivt med denna måndag är att vi mest lattjat runt på idrotten och bilden. har gått igenom lite vad som menas med facerape... går helst inte in på detaljer där hehe. drar ut på en liten promenad med mina två systrar sen. kakan och mattis in my heart, älskar er

so go out and party, like you're not broken-hearted


bilderna visar lite vad jag gjort på senaste tiden. min helg har bestått av att äta på kinan med mina saknade kåmpisar, servera på ett bröllop och att vara på fotbollsavslutning. rätt okej! ska kolla på gustafsson 3tr nu och mysa med bror min. ha det bra!

tittar bort och låtsas som det regnar


hej trött tjej. öm i ljumskarna efter träningen och har en bula på sidan av huvet som är lika blått som ett blåbär. typ. eftersom jag har så himla bra balanssinne, så slog jag i huvudet i en bänk idag när vi spelade handboll. heehe. show goes on godnatt

just put on your cool face



haha tycker verkligen att detta är så kul. HAHA!

alla måste ju verkligen tycka att min humor är kul, eller hur? den är bäst!!! elevens val vecka är kul och att ha första barmarksträning imon med bandylaget är också kul , allt är kul. typ. saknar dock tjejen i repperda en smula. ska läsa i min bok nu som aldrig tycks vilja ta slut, och jag ska inte äta kanelbullar, även att det är den rätta dagen för det. snyft


tänkte ut en dialog mellan oss och allt


gammal som gatan.

med alldeles för många tankar som går i vågor, går jag och lägger mig och hoppas jag vaknar upp till en underbar dag med elevens val och tandläkar besök. godnatt

wake me up when september ends



otroligt gutt att vinna sista matchen igår mot tjust med 3-2. blev käk med laget i mörlunda efteråt, ni är för bra! sen sov julia här och vi åkte till kyrkan idag. elevens val veckan börjar imorgon och idrott och hälsa står på schemat. + bandyupptakt imon, äntligen.

GRATTIS KARIN


grattis på 16årsdagen världens bästa kaka!! hoppas du får den bästa dagen, loooooove you! <3

RSS 2.0